Skip to content →

Vidste du, at du som studerende kan få rabat hos tandlægen?

Som studerende kan du eksempelvis få studierabat hos tandlæge Peter Rogind, som er tandlæge med klinik ved Nørreport station.  Der er også andre tandlæger der giver studierabat, og det er der rigtig god grund til. Denne artikel er skrevet i samarbejde med førnævnte tandlæge.

Som studerende er du på samme tid i en utrolig lukrativ situation og det modsatte. Du har på en og samme tid mulighederne og fremtiden for dig, samtidig med at du muligvis ikke har råd til ret meget andet end at drømme om alle de ting du skal, når du er færdig med at være studerende. Det kan være svært at vente med eksempelvis at tage på ferie eller med at købe det store hus, men det er nødvendigt at ofre sig i nutiden for at få en bedre fremtid. Der er dog visse ting der ikke kan vente. Du kan ikke udskyde at købe dyre skolebøger til du får et job og begynder at tjene penge, og du kan ikke udskyde at spise og drikke heller. Tandlægeregningen er noget du godt kan udskyde, men som du virkelig ikke burde. Mange venter og venter med at gå til tandlægen fordi de mener det er for dyrt. Det er et ærgerligt sted at spare, for det er absolut en beslutning der har konsekvenser senere. Hvis du venter længe med at gå til tandlægen, vil du sandsynligvis ende med at have et par meget store huller efter et par år – huller der kunne have været påtalt eller behandlet hvis du var gået til tandlægen mere regelmæssigt. Der er også en risiko for, at du pludselig løber ind i en slem tandpine og er tvingende nødt til at tage til tandlægen.

Vidste du, at du som studerende kan få rabat hos tandlægen

Økonomi og tandlægebesøg

Det er meget simpelt, lad os sige at du venter med at gå til tandlægen til du har ondt. I dette tilfælde skal du sandsynligvis have foretaget en udtrækning eller en rodbehandling (da tandpine ofte opstår ved tandroden) begge koster omkring 3.500,-

Du studerer sandsynligvis i omkring fem år (bachelor + kandidat) og kan vælge at betale omkring 300,- halvårligt for et tandeftersyn. Over fem år betaler du omkring 3.000,- for tandrens og eftersyn, du slipper for store indgreb og betalingen er delt op i mange små dele.

Selvfølgelig er det ikke sikkert at du får brug for rodbehandlingen eller tandudtrækningen, men risikoen er der, og begge er store og unødvendige indgreb som er langt mere ubehagelige end 10 minutters eftersyn og tandrensning hos en dygtig tandlæge ved Nørreport hvert halve år.

Tandlæge Peter Røgind
Frederiksborggade 4, 2.
København K, 1360
33 13 10 01

Published in Studierabat tandlægebesøg Tandlæge København Tandlægebesøg studerende

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *