Skip to content →

Tandbehandling i Holte

Allerede fra barnsben er de fleste blevet oplært i, hvordan man passer godt på sine tænder. Gør man ikke selv en indsats for at holde sine tænder rene og sunde, risikerer man hurtigt, at udviklingen går den gale vej. Heldigvis findes der masser af dygtige tandlæger, der kan give en hjælpende hånd og en kyndig vejledning, således at vi alle kan opretholde nogle gedigne tandsæt. Dog er det de færreste, som ikke på et eller andet tidspunkt må konsultere en tandlæge for at få foretaget en tandbehandling. Med professionel tandbehandling af en tandlæge i Holte er dine tænder i sikre hænder!

Pas godt på dine tænder

En måde hvorpå du kan sikre dig, at dine tænder er sunde, er ved regelmæssigt at konsultere din tandlæge. Daglig børstning af dine tænder skal helst udgøre den vigtigste del af vedligeholdelsen af dine tænder, men i ny og næ kan det være nødvendigt for din tandlæge at foretage en tandbehandling. Blandt de hyppigste tandbehandlinger er tandrensning, behandling af caries, rodbehandling og behandling af tandkødsbetændelse og parodontose. Mange får også udbedret tandskader, påsat broer og kroner og ikke mindst foretaget forskellige kirurgiske indgreb. Nogle gange vokser visdomstænder helt uproblematisk frem i munden. Andre gange gør de ikke. At vi ikke selv er herrer over vores visdomstænders fremkomst, kan derfor betyde, at de vokser på en sådan måde, at de er til gene for de andre tænder og tandkødslommer. Af denne grund sker det også ofte, at visdomstænder må fjernes.

Tandbehandlig Holte

Der er altså mange måder at passe godt på sine tænder på. Er du i tvivl om, hvorvidt du gør det rigtige for at passe på dine tænder, bør du altid kontakte en tandlæge – hér er gode råd mange.

Tandbehandling og priser

Har du smerter i tænderne, eller har du en mistanke om, at noget er under opsejling, er der kun én ting at gøre; konsultér en tandlæge. Omfanget af tandbehandlinger er yderst forskellige, hvor prisen på behandlingen naturligvis vil være derefter. Det kan være en god idé at få en grundig snak med din tandlæge inden en behandling går i gang, således at begge parter kan få afstemt forventninger til såvel den forestående behandling som til den efterfølgende pris. Hos en erfaren tandlæge ikke langt fra Birkerød kan du aftale et uforpligtende møde, hvor netop dine tænder danner grundlag for udarbejdelse af priser for tandplejeydelser.
Tandlæge Annemette Heede
Stationsvej 162
Holte 2840
45 42 01 28

Published in Tandbehandling Holte Tandlæge Tandplejeydelser

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *