Skip to content →

Kosmetiske tandbehandlinger

Kosmetisk tandbehandling

For nogle kan kosmetiske tandbehandlinger måske lyder lidt drastisk. Nogle forbinder der måske direkte med plastikkirurgi og dertilhørende, men dette er ikke tilfælde her.

Med kosmetiske tandbehandlinger, er der tale om opretholdelse og forbedring af tænderne.

En kosmetisk tandbehandling kan for eksempel være en tandblegning. Mange har misfarvede tænder, grundet kaffe, rygning, rødvin eller blot fra naturens side, måske grundet en tandskade. Derfor er der i dag, mange der vælger at få bleget deres tænder, så de bliver flotte, skinnende og hvide igen. Nogle vælger at gøre det hjemme, men pas på med dette, da man aldrig kan vide sig 100% sikker på, hvad der indgår i de færdiglavede produkter man kan købe i butikkerne og på nettet. Kontakt i stedet en professionel og erfaren tandlæge i Rødovre til at udføre en tandblegning, hvis der skulle være behov for dette.

En kosmetisk tandbehandling kan også være tilretning af tænderne – altså bøjle. For nogle er det helt fint med togskinner, mens andre fravælger dette, da togskinner kan virke for fremtræden for omverden. Derfor er der blevet produceret det, der kaldes den usynlige bøjle. Den usynlige bøjle, hvis rigtige navn er Invisalign, fungerer på samme måde som den traditionelle togskinne, blot med forbedringer! Man kan med denne unikke og fantastiske usynlige bøjle få lavet et 3D billede af behandlingsprocessen, hvor man allerede før behandlingen kan se processen fra start til slut. Således kan man også se, om det færdige resultat er noget, man vil være tilfreds med. Endnu en fordel ved Invisalign er også, at man kan nøjes med at rette én tand af gangen – hvilket er tilfældet for nogen. Der er også mulighed for at tage bøjlen ud efter behov, for eksempel ved spisning, tandbørstning eller hvis man blot trænger til en pause. Dette gør selvfølgelig, at processen måske kan tage lidt længere tid, end først estimeret, men det skal fortsat være komfortabelt for det enkelte individ, hvilket er derfor, den usynlige bøjle er lavet således.

Dette er blot få eksempler på, hvad kosmetisk tandbehandlinger indebærer. Andre kunne for eksempel også være implantater, plastfyldninger, porcelænsfacader, tandsmykke og meget meget mere.

Det kan variere fra klinik til klinik, hvilke former for kosmetiske tandbehandlinger de laver. Har man derfor en specifik behandling, man gerne vil have udført, kan man blot kontakte en dygtig og kyndig tandlæge og høre, hvad denne yder af kosmetiske behandlinger.

 

 

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 55

2610 Rødovre

36 70 32 66

Published in Behandling Kosmetisk Tandlæge

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *