Skip to content →

Hurtig tandregulering med nye metoder

Inman aligner skinne

For blot få år tilbage var en synlig bøjle den mest almindelige behandlingsmetode inden for tandreguleringen, når skæves tænder skulle rettes lige. Disse bøjler var ubekvemme og synlige, hvilket ikke gjorde bøjlen populær. Metoden var samtidigt langvarig, da den ofte tog et år eller mere. Disse ulemper har holdt mange personer fra at få udført en nødvendigt såvel som unødvendig tandregulering. En tandregulering er nødvendig, hvis din tandstilling eksempelvis er forkert, mens en tandregulering ikke er direkte nødvendigt, hvis de skæve tænder kun er til kosmetisk gene. Skæve tænder kan dog i høj grad påvirke selvtilliden, og en tandregulering kan derfor bidrage på positiv vis på flere måder. I dag vælger flere og flere at få rettet tænder, og det gælder særligt kosmetiske årsager. Der findes heldigvis nye metoder, som gør tandregulering langt hurtigere, nemmere og mere bekvemt, hvilket gør det meget mere attraktivt at få lavet en tandregulering i dag.

Sådan fungerer de nye metoder inden for tandregulering

På tandreguleringsområdet er der tilkommet adskillige nye metoder inden for de sidste år. Blandt disse findes den populære tandregulering fra Horsens, som går under navnet Inman Aligner. Metoden er særlig populær grundet dens effektive og bekvemme fordele, som hurtigt skaber holdbare resultater. Modsat den fastsiddende bøjle, som førhen blev brugt, fungerer tandregulering med Inman Aligner gennem skinner. Disse skinner er for det første aftagelige, og for det andet er skinnerne lavet af en gennemsigtigt plastik. Metoden er derfor fleksibel, da skinnerne kan tages ud, når de ønskes samtidigt med, at de stort set er umulige at se, når de bæres. Skinnerne bør bæres 20 timer om dagen, hvis ikke hele dagen. En almindelig behandlingstid med Inman Aligner lyder på tre til fire måneder, men denne tidshorisont varierer alt efter, om skinnen benyttes det anbefalede timetal samt, hvor skæve tænderne er. Metoden er dog uden tvivl effektiv og hurtig, og gennem løbende justeringer hos tandlægen vil skinnerne være tilpassede, så processen går så hurtigt som muligt. I behandlingsprocessen tages der dog stadig hensyn til, at tandretningen skal foregå skånsomt, så der sikres et holdbart resultat. For at sikre de lige tænder på længere sigt indsættes der en lille metaltråd bag de rettede tænder. Denne tråd er heller ikke synlig. Med denne nye metode inden for tandregulering får du derfor rettet dine tænder lige på en mere effektiv og bekvem måde end med den fastsiddende bøjle.

Her kan du få glæde af den nye metode

Det er desværre ikke alle tandlæger, som har den nye teknologi til at udføre tandregulering gennem Inman Aligner. Der findes dog heldigvis blandt andet en kosmetisk tandlæge i Horsens, som tilbyder behandlingsmetoden. Antallet af tandlæger, som tilbyder behandlingen, vokser dog konstant grundet metodens store popularitet, så du kan finde en tandlæge, der kan udføre den hurtige, effektive og bekvemme tandreguleringsmetode tæt på dig.

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens
75 62 26 26

Published in Nye metoder Tandpleje Tandregulering

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *