Skip to content →

Udlev dit rette smil

Sunde og flotte tænder kræver pleje af både dig og af din tandlæge. Der er flere ting, der kan gøres, så det er muligt for dig at udleve og nyde dit smil.

Din egen tandpleje 

Den almindelige tandpleje, som du udfører derhjemme, danner grundlaget for sunde tænder og en god mundhygiejne. En grundig tandpleje består af to gange daglig tandbørstning i mindst to minutter af gangen. Teknikken til tandbørstningen er optimal, når du børster i små og runde bevægelser, så du gradvidst kan børste alle dine tænder i overmunden og undermunden. Du skal herefter bruge tandstikker og tandtråd til at rense fladerne mellem tænderne, så alle tændernes flader bliver rengjort. Ved at gøre dette gennem hele livet skaber du de bedste forudsætninger for en sund tilstand for dine tænder og dit tandkød.

Den tandpleje, som din tandlæge sørger for

Du vil løbende blive indkaldt til regelmæssige tandeftersyn hos din forebyggende tandlæge ved Nærum eller i dit nærområde, så det er muligt for din tandlæge at få et overblik over dine tænders sundhedstilstand. Her kan tandlægen se, om der er områder i den almindelige tandpleje, som bør udføres grundigere. Der vil typisk blive foretaget en tandrensning for at sikre, at alle tænder er helt rene. Tandrensningens formål er at forebygge mod tandsygdomme og tandproblemer som eksempelvis bakterieophobninger, der blandt andet kan medføre huller i tænderne og tandkødsbetændelse. Tandlægen gør alt for at forebygge mod tandproblemer, men der vil dog altid være risiko for, at der opstår akutte problemer, som tandlægen ikke kan forudse. I de tilfælde skal tandlægen kontaktes med det samme, så tandlægen hurtigt kan behandle problemet.

Den ekstra tandpleje, som kan skabe drømmesmilet

Sunde tænder og en god mundhygiejne er for tandlægen det rette smil, men det er ikke altid, at smilets ejermand mener det samme. Du kan heldigvis modtage ekstra tandpleje hos en kosmetisk tandlæge fra Lyngby, som kan hjælpe dig med at skabe drømmesmilet for dig. Det er gennem tandregulering muligt at ændre skæve tænder, men det er også muligt at benytte mindre behandlingsmetoder. En tandblegning kan give dine tænder en lysere farve, hvis du har misfarvede tænder. Den lyse farve bevares bedst muligt ved at være grundig med tandplejen derhjemme. Plast er også til stor hjælp til at opnå flotte og velformede tænder, hvis du har skadede tænder eller et mellemrum, som du ønsker at få fyldt ud.

Sunde og flotte tænder

En kombination af tandpleje derhjemme og tandpleje hos din tandlæge gør, at du kan have sunde og velplejede tænder. Din tandlæge tilpasser behandlingerne til dine tænders behov, men der kan efter dit behov laves kosmetiske ændringer på tænderne, hvis du har et ønske om udseendemæssige ændringer til at skabe det rette smil for dig.

Tandlægeteam Lindberg v/Tandlæge Sofie Lindberg
Lundtofteparken 83, st. th.
2800 Kongens Lyngby
45 87 99 35

Published in Flot smil Tandlæge Tandpleje

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *