Skip to content →

Category: Tandlæge

Syreskader på tænderne – hvad, hvorfor og hvordan

Syreskader

Er du vild med slik og søde sager? Og drikker du ofte sodavand, saftevand, juice og andre læskedrikke? Så er der fare for, at du udvikler syreskader på tænderne.

Syreskader hedder også ’erosioner’, og de opstår, når tændernes emalje går i opløsning. Tabt emalje kan ikke gendannes, og derfor er det vigtigt at tage syreskader alvorligt. Er du i tvivl om, hvorvidt du har syreskader på dine tænder eller ej, er det en god idé at kontakte en erfaren tandlæge i Ishøj, som kan undersøge dine tænder. Continue reading Syreskader på tænderne – hvad, hvorfor og hvordan

Leave a Comment

Du er ikke alene om at have tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Du er ikke alene om at have eksamensangst, du er ikke alene om at være bange for edderkopper, og du er heller ikke alene om at have tandlægeskræk. Det er langt fra alle, som er bange for de samme ting som dig, men for at tage tandlægeskræk som et eksempel, så estimeres det, at hele 10% af den danske befolkning har tandlægeskræk. Foruden de 10% danskere med tandlægeskræk er der også 30% af den danske befolkning, der oplever nervøsitet i forbindelse med tandlægebesøg. Du er derfor langt fra alene om at have tandlægeskræk.

Continue reading Du er ikke alene om at have tandlægeskræk

Leave a Comment